Van solex rijden tot relax in een bootje varen of samen op de tandem van de natuur genieten. Kies zelf maar!

Onderstaande activiteiten zijn alleen te reserveren als je bij ons blijft slapen in de Bedstee Boerderij of Houten hooihuisjes terrein

thumb-quadthumb-handboogfietsen

Solex rijden € 29,50 p.p.

Wilt je ook weer even terug in de tijd en het gevoel van toen ervaren? Dat kan nu! Op de authentieke Solex kun je ouderwets toeren door de omgeving van Ravenstein. Solexverhuur Ravenstein heeft verschillende arrangementen.
Slaap je in de Bedstee Boerderij of Houten hooihuisjes Terrein dan betaal je slechts € 25,00 p.p. in plaats van € 29,50 voor 3 uur solex rijden, incl. brandstof, verzekering, hulp bij pech onderweg, uitleg, route naar keuze.1,5 uur rijden is ook mogelijk voor € 25,00

Op de fiets € 15,00 per fiets

Geniet van de buitenlucht en de vele fietspaden die om Ravenstein zijn aangelegd. Het zijn degelijke fietsen met 7 versnellingen. Je kunt de fietsen per dag huren maar ook voor meerdere dagen.

Samen op een tandem € 25,00 per fiets

Wat is nog gezelliger dan in je eentje fietsen? Samen op eenn fiets fietsen. Dat vergt wel even wat oefening maar dan is het wel zo gezellig. Je hebt de tandem de hele dag tot je beschikking. De tandems hebben 21 versnellingen. Ook al is Ravenstein niet erg bergachtig, die versnellingen komen toch altijd van pas. Er zijn totaal 8 tandems.

Elektrische sloep

Dan vaar je weg en glijdt door het water. Heerlijk zo zonder motorgeluid, stank of trilling. Het varen zelf is verrassend simpel. Als bescherming zijn de sloepen voorzien van
een caprioletkap, die eenvoudig op te zetten is.Er zijn diverse eilandjes waar je even aan kunt meren om bijvoorbeeld lekker te picknicken of zomaar even uit te rusten en te genieten van de omgeving. Het varen zelf is verrassend simpel.

Halve dag: € 17,50 p.p. € Hele dag € 22,50 p.p.

Handboogschieten, kruisboogschieten, blaaspijp € 22,50 p.p.

Waan je voor even de boogschutter Robin Hood. Probeer daarna of je net zo goed kan schieten met de kruisboog als Willem Tell. Jong en oud mag met alledrie de onderdelen kennis maken. Handboogschieten, kruisboogschieten en blaaspijpschieten. Het wedstrijdelement komt ook aan bod. Per onderdeel kan iedereen laten zien hoe hoog die kan scoren. Incl. materialen en begeleiding. 1,5 uur. Minimaal 15 personen.

Note: Prijzen van zijn (mits anders genoemd) gebaseerd op deelname vanaf 10 personen. In sommige gevallen is het mogelijk voor minder personen te reserveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Deze workshop reserveren

Na het verzenden van dit reserveringsformulier nemen wij contact met u op om uw reservering definitief te maken

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van In Alle Straten


captcha

Onze andere workshops