Heb je altijd al een culinair menu op tafel willen zetten of gewoon gezellig met vrienden of vriendinnen willen koken? Dan zijn deze workshop ideaal. En je hebt niet alleen een leuke en leerzame middag, maar kunt na afloop ook genieten van het heerlijke eten dat je zelf gemaakt hebt.

bonbons maken sushiWijnproeverij

 

 

 

 

Workshop tapa’s maken € 37,50 p.p

Maak samen een buffet van allerlei tapa’s zoals tapenade of meloen salade met feta of aardappeltaart. De tapa’s wisselen natuurlijk per seizoen maar er zit altijd wel iets bij wat jij lekker vind én leuk om te maken.

Zelf sushi maken € 29,50 p.p.

Samen koken, samen eten.Diverse soorten sushi maken met rauwe vis, maar ook met vlees en groente.

Bonbons maken € 24,50 p.p.

Je maakt de bonbons van begin tot eind. Dus van vullingen maken tot chocolade smelten en natuurlijk proeven!

Wijnproeverij € 15,00 p.p.

Leer meer over de verschillende wijnen en hoe kun je dat beter doen dan veel te proeven. Incl. 3 rode en 3 witte wijnen en kleine hapjes

Kookworkshop voor kinderen € 17,50 p.p.

De te maken gerechtjes worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Denk aan pannenkoeken bakken en versieren, bonbons of lolly’s maken en cakejes versieren.
Goed te combineren met een kookworkshop voor volwassenen.

Kookclinic

Combineer een workshop met een gezellig etentje.Je leert mooie gerechten maken met vrienden, collega’s of familie. En natuurlijk gaat er ook gegeten worden. Na de workshop ga je gezellig samen aan tafel om elkaars kookkunsten te
beoordelen. Alles onder begeleiding van een chefkok dus echt mislukken kan het eigenlijk niet.

3-gangen menu 52,50 euro p.p.
4-gangen menu 57,50 euro p.p.
5-gangen menu 62,50 euro p.p.

 

Note: Prijzen van alle workshops en activiteiten zijn gebaseerd op deelname vanaf 10 personen. In sommige gevallen is het mogelijk voor minder personen te reserveren. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Onze andere workshops