bedstee-04Waar komt de melk vandaan?
€ 7,50 p.p.

Rondleiding op een groot melkvee bedrijf met ruim 500 melkkoeien en natuurlijk veel kalfjes om te aaien en brokjes te geven. De boer zal je alles laten zien en uitleg geven over het reilen en zeilen op de boerderij. Weet jij eigenlijk waarom een koe melk geeft? En hoeveel melk een koe gemiddeld per dag geeft?

natuurwandelingNatuurwandeling met gids
€ 7,50 p.p.

De boerderij ligt midden in een natuurgebied. De natuurgids vertelt je tijdens deze natuurwandeling alles over de flora en fauna en wellicht zie je nog een paar bijzondere diertjes of planten. Een gids kent het gebied op zijn duimpje en kan je alles vertellen over de omgeving. Er lopen verschillende struinpaden om de boerderij heen en zeldzame rassen broeden in deze omgeving.Vergeet je verrekijker niet want de vogels laten zich niet gemakkelijk zien. Zo schijnt er in de zendtoren die op nog geen 100 meter van de boerderij af ligt een valk te broeden. De gids kan je vertellen waar zijn nestje zit waar hij regelmatig in en uit vliegt. Als je weet waar je moet kijken is de kans groot dat je het bijzondere vogeltje ziet. Aan de overkant van de straat ligt een visvijver waar omheen prachtige natuur groeit. Binnen een paar minuten sta je midden in de natuur en ervaar je de rust en ruimte van het platteland.

kaart-en-kompasSpeurtocht rond de boerderij
€ 2,50 p.p.

Voor de echte speurneuzen. Leuk voor groot en klein. Ontdek op eigen houtje de omgeving d.m.v. een speurtocht met verschillende speurtechnieken zoals kompas lezen. Onderweg beantwoord je vragen. Leuk om met meerdere groepjes te lopen om het competitiegevoel op te roepen.

 

lammetje en moeder

Fotopuzzeltocht voor de kleinste
€ 2,50 p.p.

Vind de aanknopingspunten die op de foto’s staan en daarmee de oplossing. Voor de echte speurneuzen en puzzelaars maar ook leuk voor kinderen.

 

Note: Prijzen van alle workshops en activiteiten zijn gebaseerd op deelname vanaf 10 personen. In sommige gevallen is het mogelijk voor minder personen te reserveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Deze workshop reserveren

Na het verzenden van dit reserveringsformulier nemen wij contact met u op om uw reservering definitief te maken

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van In Alle Straten


captcha

Onze andere workshops