Wil jij de spannende wereld van Virtual Reality ontdekken?
Boek dan een kamer bij The VR Room. Het is geschikt voor jong en oud en het leukste uitje met vrienden, familie of collega’s.

Altijd een persoonlijk Virtual Reality avontuur

 

De tijd dat je de VR-room gereserveerd hebt is er constant een persoonlijke VR-expert aanwezig met wie je een programma samen vol onvergetelijke VR-ervaringen kunt samenstellen. Dit kan dus voor iedereen anders zijn. Jij vindt actie en avontuur misschien leuk waar iemand anders zijn hoogtevrees kan overwinnen door op een hoog gebouw over de stad uit te kijken. Kom langs en beleef jouw uniek Virtual Reality avontuur!

 

Speel in hetzelfde spel tegen of met elkaar

 

In iedere vr room gebruiken we twee vr brillen. Hierdoor kun je tegelijk met je vrienden, familie of collega’s in hetzelfde spel spelen. Speel tegen elkaar of kies een spel waarbij teambuilding en samenwerking juist belangrijk zijn.

 

The VR Room met een extraatje

 

De wereld van Virtual Reality ontdek je in een van onze speciaal ingerichte Virtual Reality kamers! We hebben in totaal 4 VR rooms. De thema kamers Racing, shooting en family zijn allemaal  voor 2-6 personen. Onze VR Rooms zijn standaard uitgerust met een ruim aanbod aan Virtual Reality ervaringen. Deze zijn in iedere VR-room hetzelfde. Bovenop deze ervaringen bieden we in de thema kamers een extraatje in een bepaald thema. Daarnaast bieden we een discover ervaring om kennis te maken met VR. In deze kamer is slechts 1 bril aanwezig en geen 4D ervaring.

 

  • The VR Room Racing
  • The VR Room Action
  • The VR Room Family
  • The VR Room Discover

Reserveer VR Room

Na het verzenden van dit reserveringsformulier nemen wij contact met je op om je reservering definitief te maken


captcha