Wil je genieten van ‘Het betere buitenleven?’

Kom dan eens logeren in onze nieuwe sfeervolle, landelijke, maar vooral gezellige groepsaccommodatie “De Bedstee Boerderij”. De complete locatie is het hele weekend, week of midweek gereserveerd voor jouw familie, vrienden of kennissengroep. We verhuren geen losse kamers.

IMG_5228 Altijd uit de wind in de zitkuil IMG_5249-bewerkt

 

Lees meer over:

 Slapen in een bedstee

Er zijn in totaal maar liefst 10 slaapkamers met allemaal een eigen douche, toilet en wastafel. In de meeste slaap je in een ouderwetse bedstee. Er zijn 8 bedstede’s. En er zijn ook “normale” bedden. Om ervoor te zorgen dat je zeker tot rust komt zijn alle matrassen van goede kwaliteit en bovendien extra lang (210 cm).

 

_MG_9935hoog slaperBedstee

 

 • 8 slaapkamers met een bedstee, allemaal twee-persoons met exta lange matrassen (210cm).
 • 1 kamer met 4 “normale” één-persoons boxsprings
 • 1 kamer met 4 hoogslapers
 • 10 badkamers met douche, toilet en wastafel

Dieren in de woonkamer?

In de woonkamer zit een grote glazen pui. Achter het raam zie je de kippetjes zo binnen lopen. Vanuit je luie stoel kun je dus genieten van de diertjes die wel heel dichtbij komen.

 

konijntjes in de woonkamer  IMG_5242 kippen op stok

Tap je eigen pilsje of praat bij voor de open haard

In de woonkamer zijn verder verschillende zithoekjes. En niet te vergeten een echte bar waarin je zelf je biertje kunt tappen of andere drankjes kunt nemen. Klets lekker bij met een kopje thee voor de sfeervolle haard. Er is van alles aanwezig zoals gezelschapsspelletjes, boekenkast en een grote flatscreen tv met DVD speler en DVD’s die je kunt kijken. Natuurlijk vergeten we de kindjes niet en hebben we voor hen ook een klein speelhoekje ingericht.

Tap je eigen biertje   Praat bij voor de open haard  Speelhoekje

Leefkeuken

De accommodatie heeft een grote leefkeuken voorzien van alle apparatuur. Je bent vrij om zelf boodschappen te doen maar kunt ook een bbq laten komen. Wij horen graag jouw wensen.

Keuken geheel ingericht met borden, bestek, servies, etc Gezellig dineren in de keuken Keuken Bedstee Boerderij

De landelijk keuken heeft:

 • een vaatwasser
 • combi-magnetron (grill, magnetron)
 • heteluchtoven
 • een groot 6 pits gastoestel
 • twee grote koelkasten met diepvriesruimte
 • waterkoker
 • koffiezetapparaat
 • spoelbak
 • voldoende pannen en andere materialen om een lekkere maaltijd te bereiden
 • servies, bestek, glaswerk en diverse kookgerei.

Je prive sauna en hottub in de tuin

Het betere buitenleven kun je het best beleven vanuit de sauna en hottub die bij deze accommodatie aanwezig zijn. In de zomermaanden kan de hottub met koud/lauwwater gevuld worden en in de wintermaanden zie je aan de dampende lucht wanneer je kunt gaan relaxen.

Sauna en hottub worden geleverd door Ticra Buitenleven. Bekijk ook die site eens om een impressie te krijgen.

Sauna en hottub bij de Bedstee Boerderij Houtgestookte hottub  hottub-meiden

 

 

Van de kaart?

Als je in de Bedstee Boerderij slaapt kunnen we ook de catering voor je verzorgen. Je bent natuurlijk vrij je eigen boodschappen mee te nemen. Vrijheid blijheid vinden we belangrijk. Als je van de kaart bestelt kun je precies dat bestellen wat je lekker vindt en wat past in het programma van jouw groep. De ene dag een ontbijtje en barbecue, de andere dag regel je alles zelf. Alle combinaties zijn mogelijk.

van de kaart bbqBoodschappenpakket

 

 

 

 

 

 

Geen huisdieren toegestaan

Omdat we zelf verschillende dieren hebben is het niet toegestaan huisdieren mee te nemen. We moeten deze helaas de toegang weigeren.

 


De bedstee volgens Wikipedia

Wikipedia

Een bedstede of bedstee is een in de wandbetimmering opgenomen slaapplaats in de vorm van een kast en afgesloten met deurtjes of een gordijn. Bedsteden werden tot in de 19e eeuw veel gebruikt, vooral op het platteland in boerderijen. Een van de voordelen van een bedstede was dat hij in de woonkamer kon worden ingebouwd, terwijl hij overdag door de afgesloten deuren toch onzichtbaar was. Een aparte slaapkamer was daardoor overbodig. Een ander voordeel was dat een bedstede in de winter, doordat het een vrij kleine ruimte was (de kast was niet groter dan het bed zelf), door de lichaamswarmte van de slapers makkelijk opgewarmd kon worden. Hierdoor hoefde er niet gestookt te worden om toch redelijk geriefelijk te kunnen slapen. De deur werd ‘s nachts niet afgesloten, maar op een kier gezet.

In de 16e en 17e eeuw waren de bedsteden te kort om in te liggen. Liggen werd met de dood geassocieerd en men sliep half zittend, half liggend in de bedstede.

“Onder de bedstede bedoeld voor twee volwassenen, waren vaak laden of “rolkoetsen” gemonteerd waar een of twee “ondergeschoven kinderen” konden slapen”

Die uitdrukking is in de taal blijven voortbestaan en gelet op de betekenis werd het meestal niet als prettig ervaren om zo te moeten slapen.

 

Reserveer Bedstee Boerderij

Na het verzenden van dit formulier nemen we contact met je op om de reservering definitief te maken of je vraag te beantwoorden

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van In Alle Straten


captcha