Puzzel je weg naar de uitgang. De nieuwste rage van Nederland: escape rooms. Wij hebben er 3 met verschillende thema’s. Allemaal hebben ze één opdracht die je binnen één uur moet voltooien. Raadsels oplossen, out-of-the-box denken en samenwerken staan centraal. Weer eens iets anders om te doen met een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of familiedag. We zijn uniek in Nederland omdat je met maar liefst 36 personen tegelijk kunt spelen. En daarnaast bieden we verschillende arrangementen waardoor je met een grote groep een leuk programma kunt maken inclusief buffet, barbecue, lunch of aanvullende activiteit. Kijk voor een compleet aanbod van onze groepsactiviteiten op www.escaperoomravenstein.nl

 

Gereedschap van toenDe boerenstal (2 tot 6 personen)

Als je deze kamer binnen stapt waar je jezelf in een boerenstal uit omstreeks 1800. De escape room is gebouwd in de voormalige melkstal, maar de melkmachine heeft plaats gemaakt voor oude gereedschappen, hooi en een gezellig woonkamertje waar de boer van vroeger leefde tussen zijn vee. Bij deze kamer gaat de deur op slot en moet je binnen één uur de sleutel zien te vinden. Er zit een noodknop op de deur dus je kunt er altijd uit in geval van nood.

 

Op slotDe wijnkelder (2 tot 6 personen)

Onder de grond vind je een enorme wijnkelder van Baron Tutlich von der Strassen. Dit is een wel heel bijzondere escape room. De deur blijft namelijk open. De opdracht is niet om de sleutel te vinden maar een dure fles Heidsich champagne. De spanning zal er niet minder om zijn want de tijd tikt ….

 

escape room Speld in de hooibergTeam-escape ‘De speld in de hooiberg’ (14 tot 24 personen)

Deze escape room is ontwikkeld speciaal voor grote groepen. Er zijn 4 identieke hooihuisjes met hetzelfde spel, waardoor het competitie gevoel boven komt. Je strijdt dus niet alleen tegen de klok maar ook tegen elkaar. De opdracht is gemakkelijk: vind de speld in de hooiberg en je vindt de weg naar de uitgang.

 

Reserveren of meer weten over escape room Ravenstein