Posted by & filed under Geen categorie.

Wat is dat ‘escape room’? Dat klinkt eng? Daar wil ik niets van weten? Daar wil ik alles van weten? Hoe werkt dat? Zomaar een paar reacties als je vertelt dat je een escape room gaat beginnen. Toch zijn we gestart met de bouw van deze nieuwe hype en gaan 20 december de deuren open. De nieuwe website hiervoor is nog in aanbouw maar zal binnen 2 weken in de lucht zijn.
Kun jij alle aanwijzingen vinden?

Wat is een Escape Room?

Het idee komt vanuit de game wereld en wordt nu vertaald naar real life. Eigenlijk is het heel simpel. Je wordt in een kamer opgesloten en het doel is er binnen één uur uit te komen. Dit doe je niet door geweld te gebruiken maar door puzzels op te lossen, codes bij elkaar te zoeken, trucs te ontrafelen en vooral slim en out-of-the-box te denken en goed samen te werken.

Er zijn al een aantal escape rooms in Nederland en op dit moment is de rage zo groot dat er elke maand wel een paar bij komen. In Amsterdam is er een half jaar geleden één gestart en deze staat nu al in de top 5 van meest bezochte uitjes. Hoog tijd om er ook één te starten in Ravenstein. Naast twee groepsaccommodaties, solexverhuur en een bakhuisje om pizza te bakken weer eens iets heel anders.

Mestputten ingericht als wijnkelder

Onze escape room is ingericht als een wijnkelder en gebouwd in de voormalige mestputten van de koeienstallen. Een flinke metamorfose kun je wel zeggen. Het doel van deze escape room is niet de sleutel van de deur te vinden (zoals bij andere escape rooms), maar een exclusieve fles champagne. Misschien een geruststelling: de deuren blijven dus open. Maar de spanning zal er daarom niet minder om zijn want de tijd tikt wel door!

 

Openingsactie: Tijdens de kerstvakantie vanaf € 7,50 per persoon

Vanaf 20 december gaan onze deuren open, of eigenlijk sluiten ze juist….
Om je kennis te laten maken met het spel ‘escape room’ hebben we een leuke openingsactie. Je betaalt in de hele kerstvakantie maar de helft. 50% korting dus! Je kunt het spel met 2 t/m 6 spelers tegelijk spelen. De korting wordt automatisch verrekend.

 Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Reserveer Escape Room

Na het verzenden van dit reserveringsformulier nemen wij contact met u op om uw reservering definitief te maken

Kies een kamer

Kies een arrangement


captcha

IMG_6694 IMG_6700 IMG_6701