Op het erf van een voormalig melkvee bedrijf staan nu 4 grote houten Hooihuisjes met twee verdiepingen. Slaap met je hele groep in een houten hooihuisje om het kamperen op de boerderij gevoel te krijgen. Maar echt kamperen is het niet. De huisjes hebben allemaal een zitje, 3 vaste 1 persoons bedden en 2 1 persoons bedstede’s. In totaal kun je met 36 personen blijven slapen. Er is niets zo gezellig als kamperen, maar wat als het slecht weer is. Bij ons slaap je in houten hooihuisjes dus ook bij slecht weer geen probleem.

 

Ervaar het gevoel van vrijheid en kom tot rust in onze houten hooihuisjes die midden in de polder van Ravenstein staan.

Lees meer over:

20140520_091422

Privacy: ieder zijn eigen kamer in de houten hooihuisjes”

Je slaapt niet echt in het hooi, dit zie je alleen aan de buitenkant van het hooihuisje dus geen nood voor mensen met hooikoorts. Het hooi ligt vast waardoor je geen last van de pollen hebt. De complete locatie is het hele weekend, week of midweek gereserveerd voor jouw familie, vrienden of kennissengroep. We verhuren geen losse houten hooihuisjes. Op het terrein staan in totaal 4 hooihuisjes. De houten hooihuisjes zijn 25 m2 en hebben twee verdiepingen. In iedere hooiberg kunnen 9 personen overnachten. Op de beneden verdieping vind je twee eenpersoons bedstede’s en een zitje met tafeltje en twee tweepersoons slaapbanken. Je gaat met een vaste trap naar de tweede verdieping waar nog drie eenpersoons bedden staan. Zowel op de benedenverdieping als boven is meer dan voldoende ruimte om een camping bedje voor de allerkleinste bij te plaatsen. Je kunt deze zelf meenemen.

 

 

“Een Finse Kota en safaritent als gezamenlijke ruimte en keuken”

Er staat een grote finse kota (24 m2) en een safari tent die gebruikt kunnen worden als centrale ruimte. Een plaats waar je met je met de hele groep (tot 36 personen) kunt koken, relaxen of een spelletje kunt doen. In de safaritent staan steigerhouten meubels en is een grote flatscreen aanwezig.

In de finse kota is een keuken aanwezig met:

  • Vaatwasser
  • Professioneel 4-pits gastoestel
  • Koelkasten met vriesvak
  • Serviesgoed, bestek en ander kookgerei

 

      

 

Indien gewenst kan het ontbijt. lunch of diner verzorgd worden. Kies maar van bbq tot buffet. Kijk voor de mogelijkheden van de kaart

De finse kota is geleverd door Beku Loghomes. Wil je thuis ook een kota in de tuin. Kijk op www.beku-loghomes.nl voor de mogelijkheden. Bijvoorbeeld als sauna in je achtertuin…..

 

Voetbalveld, kampvuur plaats en picknickplaatsen

In de omgeving is genoeg te doen, maar je kunt ook op je eigen terrein een volleybaltoernooi organiseren of zeskamp houden. Het speelveld biedt alle mogelijkheden en is helemaal voor jullie groep gereserveerd. Bovendien is er een gezamenlijke speeltuin met trampoline en zandbak. Verder ontbreekt een kampvuurplaats natuurlijk niet.

Tussen de hooibergjes hangen schaduwdoeken met daaronder picknicktafels. Een ideale picknickplaats dus of gewoon een plekje om onder het genot van een koud biertje te relaxen en uit te kijken over de ver uitgestrekte weilanden.

houten hooihuisjes terrein houten hooihuisjes terrein  midden in de natuur

 

Voldoende douches, toiletten en wastafels in de verwarmde sanitaire ruimte

Het verwarmde sanitaire gebouw wordt alleen gebruikt door jouw groep. Er zijn voldoende douches (6 stuks) en een grote wastafel (8 stuks) gescheiden voor dames en heren.
Het water voor de douches wordt opgewarmd door zonne energie en de toiletten doorgespoeld met grondwater. Je draagt dus meteen een steentje bij aan een beter milieu.

Voldoende douches op het Tipi Tenten Terrein   douces verwarmt door zonne-energie  voldoende sanitaire voorz

 

Van de kaart

Als je in de houten hooihuisjes slaapt kunnen we ook de catering voor je verzorgen. Je bent natuurlijk vrij je eigen boodschappen mee te nemen. Vrijheid blijheid vinden we belangrijk. Als je van de kaart bestelt kun je precies dat bestellen wat je lekker vindt en wat past in het programma van jouw groep. De ene dag een ontbijtje en barbecue, de andere dag regel je alles zelf. Alle combinaties zijn mogelijk.

van de kaart    bbq   tapas buffet 

Geen huisdieren toegestaan

Omdat we zelf verschillende dieren hebben is het niet toegestaan huisdieren mee te nemen naar de houten hooihuisjes. We moeten deze helaas de toegang weigeren.

 

WikipediaDe hooihuisjes volgens wikipedia

Een hooihuisje, hooiberg, kapberg, paalschuur, schuurberg of steltenberg is een vrijstaand, agrarisch bouwwerk dat dient als opslagplaats van graan, stro of hooi. De constructie bestaat ten minste uit een tot zeven palen, roeden genaamd, en een dak dat langs de palen op en neer kan bewegen. Het dak is traditioneel van riet. Er zijn meerdere bouwtypes, sommige zijn

De opslag van hooi was bedoeld om in de wintermaanden een voorraad voer voor het vee te hebben als ze op stal stond en er geen vers gras was. Men moest na het opslaan van het hooi alert zijn op hooibroei, dit kon de gehele voorraad met boerderij en al in vlammen doen opgaan door zelfontbranding. Tegenwoordig wordt ‘s zomers het voer meestal al ingekuild of in grote ronde balen verpakt die buiten opgeslagen liggen tot ze nodig zijn. De hooiberg is daardoor steeds meer een decoratieve opstal bij de oudere boerderijen geworden.

 


Reserveer Houten Hooihuisjes Terrein

Na het verzenden van dit formulier nemen we contact met je op om de reservering definitief te maken of je vraag te beantwoorden

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van In Alle Straten


captcha

 

naar boven