Als je blijft eten kun je bij ons reserveren (vanaf 10 personen) voor bbq tot buffet. We bieden een Binnenwei en Bakhuisje.

De Binnenwei

Ben je nu buiten of is dit toch binnen? Door de grote wandbedrukkingen en het gras op de grond lijkt het bijna buiten. Bij slecht weer echter weet je dat je in de binnenwei gegarandeerd droog zit. (impressie Binnenwei)

de-binnenwei10binnenwei-2bijkomen-op-de-lounge-bank

In de binnenwei kun je terecht voor groepen van 10 tot wel 80 personen. In combinatie met een escape roomsolex rijden, of andere activiteit. We maken graag een programma op maat voor je. Er is een steigerhouten buitenkeuken (of noem je het dan binnenkeuken) met daarin een smoker look-a-like bbq. Hierin kun je het hele jaar door heerlijk vlees, vis of andere gerechten bakken en braden. Maar de binnenwei leent zich ook prima voor kookclinics, buffetten en vergaderarrangementen Binnenwei. We bieden verschillende mogelijkheden om je uitje compleet te maken. Kijk ook op escaperoomravenstein.nl voor een compleet overzicht inclusief activiteiten.

 

Meer weten over eten in de Binnenwei

 

 

Bakhuisje met gevulde bakfiets

In het gezellige bakhuisje in de boomgaard kun je pas echt genieten van het betere buitenleven. Een bakfiets is goed gevuld met alle ingrediënten en naast alle sauzen, groentes en vlees is die ook gevuld met een uitgebreid drankenpakket. En mocht het wat slechter weer zijn, dan kunnen we een extra overkapping maken. Ook lekker als schaduw bij mooi weer. Aan alles is dus gedacht, jij hoeft alleen nog te genieten van de omgeving. Kies uit Pizza party of Bourgondische bbq.
let op: alleen te reserveren van april tm oktober.

 

Meer weten over eten in het bakhuisje

Onze andere workshops