Alles weten over een escape room en arrangementen: Kijk op www.escaperoomravenstein.nl

 

Grootste Escape Room Nederland

 

Wij zijn uniek. Bij ons kun je tot 36 personen tegelijk spelen! De XXL Escape Room ‘De speld in de hooiberg’  vind je in de houten hooihuisjes. Je speelt hier met 24 personen tegelijk en tegen elkaar. Het draait dus om meer dan om ontsnappen alleen. Maar vooral om teambuilding en competitie,  want je gaat de wedstrijd met je collega’s, familie of vrienden aan. Leuke bijkomstigheid; ben je het beste team van het seizoen? Dan kun je nog een mooi bedrag winnen dat kan oplopen tot wel € 1.000.- Zo win je je uitje dubbel en dwars terug.

Escape Room De Wijnkelder kun je spelen van 2 – 6 personen en gebouwd in de voormalige mestput. Bij escape room De Boerenstal (gebouwd in de melkstal) waan je jezelf in een stal uit 1800. Ook deze escape room is voor 2-6 personen. Onze escape rooms zijn niet eng, wel spannend, maar dus prima te spelen met je familiedagbedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

 

Compleet uitje

Vul je Escape Room avontuur aan met een barbecuebuffet of een drankje vooraf. We maken van jouw familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest graag een compleet uitje. Dit kan bij ons tot zelfs 80 personen. Kijk voor de mogelijkheden bij groepsarrangementen of vraag een offerte aan.  In De Binnenwei kun je zowel in de zomer als winter genieten van leuk dagje uit.

 .   .

 

Onze andere workshops