Alles weten over onze VR Room en arrangementen: Kijk op www.vrroomravenstein.nl

 

‘Wat Is Een VR Room?’

 

VR ofwel Virtual Reality, je hoort het overal in het nieuws. Er zijn steeds meer nieuwe toepassingen. Het is de toekomst. Wil jij ook deze spannende wereld van Virtual Reality ontdekken?
Kom dan naar VR experience Ravenstein! We hebben 4 VR Rooms die je voor 60 of 90 minuten huurt en waarin je van 2 tot 6 personen kunt spelen. We werken met professionele VR brillen.  Tijdens het VR avontuur staat altijd een VR expert tot je beschikking die je begeleid. Voor iedereen is de ervaring anders omdat we de spellen aanpassen aan de wensen die jij aangeeft. Een ritje in de achtbaan, diepzee duiken, racen op formule 1 parcour of schieten op eenden of aliens. Het kan allemaal. Liever relax rondkijken op de Malediven of op safari. We passen het programma aan jouw wensen aan.

vr-room-formule 1 vr-room-family vr-room-combat

Boek Een Compleet Uitje!

Iedereen kan op VR experience. De VR rooms zijn geschikt voor jong en oud. Het leukste personeelsuitjefamiliedag of vrijgezellenfeest van dit moment. Na je virtuele avontuur kun je je uitje bij ons gemakkelijk  aanvullen met een Barbecue, buffet of andere activiteit zoals escape roomworkshop drone vliegen of solex rijden.

 

Naar vrroomravenstein.nl

Onze andere workshops