Posted by & filed under Geen categorie.

We hebben de laatste maanden hard gewerkt aan een wel heel bijzondere ruimte. Midden in de polders van Dieden kon je in de zomermaanden al barbecueën en pizza bakken, maar nu is het ook mogelijk om bij slecht weer van een binnen barbecue te genieten.

binnen barbecue

Escape room XXL

Escape room spelen is geliefd als bedrijfsuitje, familiedag of met een vriendengroep. Grotere groepen dus en deze grote groepen kunnen niet bij veel andere escape rooms terecht. Reden om een escape room XXL te bouwen waar je tot 24 personen tegelijk kunt spelen. Om deze grote groepen ook te voorzien van een hapje en drankje of compleet arrangement is nu ‘De Binnenwei’ gebouwd.

De Binnenwei

We liepen wel tegen een dilemma aan. In het logo staat duidelijk gemeld ‘Het betere buitenleven’ en dat is we dan ook uitdragen in alle bedrijfsonderdelen. Daar hoort een binnenruimte toch niet bij? Na een creatieve brainstormsessie is het idee van een ‘binnenwei’ geboren. Het is dan wel binnen maar aangekleed alsof je heerlijk buiten op een terrasje zit.
Je kunt hier zomer en winter helemaal bijkomen en het betere buitenleven ervaren. Zelfs in de koude en natte wintermaanden met je blote voetjes in het gras. En door de grote wandbedrukking lijkt het of je midden tussen de koeien staat. Je ruikt het vers gemaaide gras bijna en hoor ik daar op de achtergrond nu een vogeltje zingen? In de grote keuken kun je het hele jaar door bbq’en zonder dat je de buienradar in de gaten hoeft te houden.

champagne knallerOpening

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze wel heel bijzonder ruimte? Op 10 april om 16.00 uur wordt ‘De Binnenwei’ officieel geopend. Je bent van harte welkom om te komen toasten.
Er staat een springkussen voor de kleintjes en natuurlijk ontbreekt champagne niet. De binnenbarbecue steken we voor de eerste keer aan om heerlijk vlees op te garen. Je mag op slippers of blote voeten komen om het binnengras te testen!

Programma opening

  • 15.00 uur – 16.00 uur    Ontvangst
  • 16.00 uur – 16.15 uur    Officiële opening
  • 17.00 uur – 17.30 uur    Rondleiding Bedstee Boerderij en Houten Hooihuisjes terrein (voor wie wil)
  • 18.30 uur                         Einde