Posted by & filed under Geen categorie.

 

In alle st(r)aten is op 18 mei om 17.00 uur te zien in een nieuw tv programma van RTL “Mijn vriendin en ik”. In dit programma staan steeds twee vriendinnen centraal die een bijzondere band hebben. In de aflevering waarin wij te zien zijn wordt de vriendschap twee vriendinnen onder de loep genomen met een leeftijdsverschil van 15 jaar. Eén van de meiden wilde altijd al een keer solex rijden in de natuur. Tja en waar kun je dat beter dan bij Solexverhuur Ravenstein.

 

Afgelopen woensdag  kwamen de presentatrices Odette Simons en Sanne Heijen met hun hun filmploeg compleet met visagie, productie assistenten en geluidsman naar het pittoreske Dieden. De zon scheen heerlijk en de vriendinnen hebben een mooie solexrit gemaakt over de prachtige dijken van Ravenstein. Onderweg nog even genieten van de uitgebreide picknick die we ze meegegeven hebben.

 

Dit alles maakte het een bijzondere verjaardag voor Kim die deze dag  tussen de bedrijven door haar verjaardag vierde. We kijken terug op een leuke dag en kijken uit naar 18 mei. Wij zullen die avond stipt om 17.00 uur met chips voor de buis zitten. Jullie ook?

 

Filmopname Mijn vriendin en ik DSC06910 (2)