Posted by & filed under Geen categorie.

Vanaf 1 mei kun je in onze nieuwste escape room met maar liefst 24 personen tegelijk spelen. We krijgen veel aanvragen van grote groepen die de escape room willen spelen. Tot nu toe kon je al met 12 personen tegelijk spelen, verdeeld in de twee escape rooms die we hebben.

 

Hoe werkt het?

We bouwen eigenlijk 4 dezelfde kamers. Je start gezamenlijk met een spel waarbij je al een voorsprong kunt verdienen. Daarna gaat ieder team in één van de escape rooms en probeert daar in ze kort mogelijke tijd de ‘speld in de hooiberg’ te vinden waarmee je de toegang tot de uitgang krijgt. Je speelt dus tegen elkaar en probeert de snelste tijd neer te zetten. Een leuk extraatje: je kunt het elkaar ook moeilijk maken door een time-out te geven aan een ander team. In de kamers zie je hoe ver de andere teams zijn, wat de spanning nog een beetje extra zal opvoeren.

houten-hooihuisje-9

Speld in de hooiberg

Het thema van de escape room is ‘Speld in de hooiberg’. De escape rooms zullen dan ook gebouwd worden in de houten hooihuisjes die er nu al staan.

 

Reserveren 

Reserveren kan al maar nog niet via ons geautomatiseerd systeem. Als je interesse hebt stuur dan een mail naar info@inallestraten.nl