Na een paar uurtjes vergaderen even een break. Gewoon om te ontspannen of juist met een duidelijk doel zoals teambuilding, verbinding, bewustwording of trainen van andere vaardigheden. Wij bieden tal van activiteiten die een leuke onderbreking zijn. Onderstaand een paar ideeën. Uiteraard kunnen we voor jouw groep ook een programma op maat maken.

 

** Prijzen incl. BTW!!

solex-rijdenUitwaaien op de authentieke Solex € 25,00 p.p.

Terug naar de tijd van toen op het ouderwetse snorfietsje. Vergader je bij ons dan betaal je slechts € 25,00 pp in plaats van € 32,50 voor drie uur solex rijden incl. route naar keuze, uitleg, hulp bij pech onderweg, brandstof en verzekering.

 

 

 

workshop drone vliegen

NIEUW: Workshop Drone vliegen € 25,00 p.p.

We leren je eerst hoe de drone te besturen, maar met de nieuwste drone (Phantom4) is dit al snel onder de knie. Daarna begint het echte werk waarbij samenwerking en teambuilding centraal staan. Denk aan een estafette met precisietest. Uiteraard ontbreekt een groepsfoto niet. Normaal € 32,50 p.p. maar als je bij ons verblijft betaal je slechts € 25,00 p.p.

 

 

 

Escape room vanaf € 15,00 p.p.

Speel een van onze escape rooms. We hebben er maar liefst 3 op hetzelfde perceel. Je wordt opgesloten en hebt 1 uur de tijd om eruit te komen. Dit doe je door raadsels en puzzels op te lossen maar vooral door samen te werken. En leuke vergaderbreak waarbij teamwork een must is.

Smullen tijdens een workshop Pizza Party € 27,50 p.p.

Bak je eigenpizza party pizza in het gezellige bakhuisje met authentieke steenoven dat op dezelfde locatie aanwezig is. De ingrediënten komen naar je toe in een goed gevulde bakfiets.Wie maakt de lekkerste pizza. Van elkaar proeven mag natuurlijk. 3 uur, inclusief alle drankjes (bier, wijn, fris) Normaal € 32,50 maar als je blijft slapen of vergaderen betaal je slechts € 27,50 p.p.

 

 

zalmSamen aan de slag in een Kookclinic, vanaf € 42,00 p.p.

Combineer een workshop met een gezellig etentje. Je leert mooie gerechten maken en natuurlijk gaat er ook gegeten worden. Na de workshop ga je gezellig aan tafel om van elkaars kunsten te genieten. Er is van alles mogelijk van tapas tot sushi tot een compleet 5-gangen diner.

 

 

beeldhouwenBeeld van de zaak – beeldhouwen  € 37,50 p.p.

Je hakt gezamenlijk een beeld uit mergel. Communiceer op die manier in beeldtaal. Een workshop die verbondenheid schept en inzichten en ideeën geeft voor constructieve samenwerkingsrelaties. De beelden werken als ankerpunt in het team. Een mooi startpunt voor bijvoorbeeld een project of veranderingsproces.

 

kussende koetjesWaar komt de melk vandaan? € 7,50 p.p.

Rondleiding op een groot melkvee bedrijf met ruim 350 melkkoeien en natuurlijk veel kalfjes om te aaien en brokjes te geven. De boer zal je alles laten zien en uitleg geven over het reilen en zeilen op de boerderij. Weet jij eigenlijk waarom een koe melk geeft? En hoeveel melk een koe gemiddeld per dag geeft?

 

 

Samen op de tandem. Het vergt wel wat oefeningSamen op de tandem € 25,00 per fiets

Het vergt wel wat oefening en veel samenwerking maar dan is het wel zo gezellig. Je hebt de tandem de hele dag tot je beschikking. De accommodatie ligt onderaan een lange dijk dat met de fietspaden ideaal is om heerlijk uit te waaien en tegelijk te genieten van de omgeving. Er zijn totaal 8 tandems met 21 versnellingen.

 

Bijkomen op het waterElektrische sloep € 17,50 p.p

Afgezonderd van het vaste land eindelijk eens tijd om je collega’s beter te leren kennen en rustig een goed gesprek te voeren. En daarbij natuurlijk ook een keertje tot rust komen, ontspannen en genieten. De sloepen zijn voorzien van een cabrioletkap, die eenvoudig op te zetten is. Het varen zelf is verrassend simpel.

.

 

 

 

Leuk, maar vooral ook leerzaam – Workhops met diepgang, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. In samenwerking met BuitenBusiness.nl

 

 

teambuilding schapen drijvenTeambuilding schapen drijven

€ 1566 tot 30 personen

Samenwerken is noodzakelijk voor het behalen van resultaat! Teambuilding is een manier om als team effectiever te leren functioneren. Wil je op een originele manier als groep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden en manier van samenwerken? Dan is het programma ‘Teambuilding Schapendrijven’ een geschikte keuze. Heerlijk buiten in de natuur, ver weg van de werkroutine ga je op onvergetelijke wijze met de honden en de schapen aan het werk. Deze workshop is bij uitstek geschikt om de teamspirit binnen een team of afdeling te versterken.
Tijdsduur: 1,5 – 2 uur

spiegelen met hondenSpiegelen met honden. Onbewust wordt bewust

€ 1082,00 tot 8 personen, € 1445 tot 16 personen

Het spiegelen met honden is een enorm krachtig en waardevol instrument bij communicatietrainingen, managementdagen of teamsessies. De methode is bewezen effectief doordat deelnemers direct zullen ervaren wat het effect is van (onbewust) gedrag. In de interactie met de hond wordt het gedrag van de deelnemers (en het effect van dat gedrag) zichtbaar gemaakt. Een hond reageert altijd eerlijk, direct en zonder oordeel op de gedragingen en vaak onbewuste signalen die de deelnemer uitzendt.
Tijdsduur: 1,5 uur

 

 

teambuilding met roofvogelsTeambuilding met Roofvogels: spannend, uitdagend en grensverleggend

€ 1445 tot 20 personen

Een spannend spel met roofvogels, speciaal opgezet voor de zakelijke markt in samenwerking met een aantal topvalkeniers uit Nederland. Tijdens het programma komen de onderdelen communicatie, samenwerken, leiding geven, creativiteit, inventiviteit en inschattingsvermogen aan de orde.
Het programma begint met een introductie door de valkeniers, waarbij een aantal veiligheidsaspecten aan bod komen. Vervolgens kiest iedereen een vogel uit die bij hem of haar past en houdt deze op de hand. Het verschil tussen de mensen binnen het team wordt hierbij duidelijk: waarom kiest de één voor een grote, gevaarlijk uitziende arend en kiest de ander voor een lieflijk sneeuwuiltje? Komen de karakters van de vogels overeen met het uiterlijk?
Tijdsduur:1,5 – 2 uur

 

tai chiTai Chi Een workshop die ontspant, verbindt en beweegt

€ 845 tot 20 personen

Tai Chi wordt ook wel de sleutel tot geluk genoemd. Het is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die haar oorsprong vindt in de Chinese vechtsport. Vele miljoenen mensen beoefenen Tai Chi,’s morgens vroeg in parken, op straat en natuurlijk thuis. Tai Chi is een vorm van bewegen met als doel de gezondheid van lichaam en geest te bevorderen. Het is een goed medicijn tegen stress, bevordert de innerlijke rust en laat de energiebanen weer vrij stromen.
Deze workshop is speciaal samengesteld voor de zakelijke markt en is bijzonder geschikt als meetingbreak. Een no-nonse benadering zorgt ervoor dat zelfs de grootste cynicus overstag gaat en kan ervaren dat Tai Chi werkelijk rust brengt, voor balans zorgt en mensen verbindt met elkaar. Daarnaast is er ruimte voor humor en veel aandacht voor een dynamische interactie in de groep.
Tijdsduur: 1 – 1,5 uur

 

tarot voor bedrijvenWorkshop Tarot voor bedrijven

€ 720 tot 20 personen

Spiritualiteit is in. In de huidige tijd gaan we steeds vaker op zoek naar een achterliggende boodschap, naar dingen die je misschien niet direct begrijpt, maar later toch belangrijk blijken te zijn in het leven. Ook op de werkvloer, binnen jouw team of afdeling blijkt dat gebeurtenissen vaak niet voor niets zijn. Benieuwd naar het spirituele, de achterliggende betekenis, maar mag het niet te zweverig worden? Dan biedt deze workshop je een bijzondere boodschap. Leer jouw collega’s op een andere manier kennen en kijk eens met andere ogen naar je team of leidinggevende. Niet te zweverig, maar gewoon leuk met een betekenis. De workshop Tarot is een bijzondere manier om collega’s dichter tot elkaar te brengen.
Tijdsduur: 2 uur

 

schermenSchermen. Eén voor allen, allen voor één!

Starttarief € 840,00 tot 15 personen, € 1205 tot 30 personen.

Schermen is een bijzondere ervaring, leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als trainingsinstrument voor uw organisatie. Onder begeleiding van ervaren professionals maak je kennis met alle facetten van de schermsport.

De workshop begint met een korte introductie waarin wordt verteld over de geschiedenis van het schermen. Nadat de deelnemers hebben kennisgemaakt met de Floret, Degen en Sabel, wordt iedereen uitgenodigd om de beginselen van het schermen te ervaren. Voetenwerk, de stelling (engarde!), stap voorwaarts, stap achterwaarts en uitval. Dit zal op ludieke wijze worden aangeleerd, waarbij er veel interactie is. Vervolgens krijgen alle deelnemers een persoonlijke uitrusting: vest, masker, handschoen en sabel. Daarna worden een aantal aanvallen en weringen aangeleerd.
Tijdsduur: 1-2 uur

 

***
Genoemde prijzen zijn inclusief:
– Reiskosten
– Benodigde materialen en begeleiding en indien van toepassing intake gesprek
– Eventueel benodigde vergunningen en verzekering
– 21% BTW