Wil jij de spannende wereld van Virtual Reality ontdekken?
Boek dan een kamer bij The VR Room Ravenstein. Het is geschikt voor jong en oud en het leukste uitje met vrienden, familie of collega’s.

Altijd een persoonlijk Virtual Reality avontuur

 

De tijd dat je de VR-room gereserveerd hebt is er constant een persoonlijke VR-expert aanwezig met wie je een programma samen vol onvergetelijke VR-ervaringen kunt samenstellen. Dit kan dus voor iedereen anders zijn. Jij vindt actie en avontuur misschien leuk waar iemand anders zijn hoogtevrees kan overwinnen door op een hoog gebouw over de stad uit te kijken. Kom langs en beleef jouw unieke Virtual Reality avontuur!

 

The VR Room met een extraatje

 

De wereld van Virtual Reality ontdek je in een van onze speciaal ingerichte Virtual Reality kamers! We hebben in totaal 4 VR rooms. Onze Thema kamers Racing, Action, shooting en Family zijn uitgerust met 2 VR-headsets en geschikt voor 2-6 personen. Onze discover VR Room bevat 1 VR-headset en is te reserveren voor 1-4 personen. Al onze VR Rooms beschikken over een ruim aanbod aan Virtueal Reality ervaringen. Deze zijn in iedere VR Room hetzelfde . Naast de standaard VR experiences bieden we in elk van onze themakamers (m.u.v. de Discover VR Room) en unieke 4D ervaring aan.

  • VR Room Formule 1
  • VR Room Combat
  • VR Room Family
  • VR Room Explore

 

 

VR Room combat vr kinderfeest VR Room formule 1 VR Room family Vr Room Explore VR arrangementen