workshop drone vliegen

Kijk voor een compleet overzicht en arrangementen op onze website www.dronevliegenravenstein.nl

In deze workshop drone vliegen van anderhalf uur, leer je hoe je een drone moet besturen. Met onze nieuwste drones (phantom 4*) ,heb je dit al snel onder de knie. Daarna begint het echte werk waarbij je een parcour aflegt met precisie test en een soort van estafette waarbij te tegelijkertijd veel kennis opdoet over de mogelijkheden van de drone. Deze workshop is een heel leuk om samen met je vrienden of collega’s te doen. Ideaal voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest, want samenwerking en teambuilding staan centraal. Uiteraard ontbreekt een groepsfoto als afsluiting niet. Meer weten: kijk op onze website www.dronevliegenravenstein.nl

 

Arrangementen Workshop Drone Vliegen

Honger of dorst gekregen van het Drone Vliegen? Geen probleem. Bij ons kun je terecht voor een hapje en drankje. Kijk ook www.dronevliegenravenstein.nl voor een overzicht van alle arrangementen met drone vliegen. Wil je een compleet uitje met meerder activiteiten. We maken graag jouw uitje op maat, vraag een offerte aan.

 

*In deze workshop Drone Vliegen werken we met drones Phantom4. De allernieuwste drone die gemakkelijk te besturen is, jij kunt dit ook.

Ga naar de website dronevliegenravenstein.nl

Reserveer Drone vliegen

Na het verzenden van dit reserveringsformulier nemen wij contact met u op om uw reservering definitief te maken. De reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen!!


captcha